Op donderdag 27 augustus organiseert Counter Content voor het eerst een event in dit segment! Een jongensdroom die uitkomt, een eigen event met eigen sprekers. Anderhalf jaar geleden, tijdens het ontstaan van Counter Content, werd het idee voor dit event al in de lucht gegooid.

Het opstarten van een nieuwe organisatie gaat nooit zonder slag of stoot. Counter Campfire gaat terug naar de essentie en zal zowel de grote succesverhalen als de harde lessen met je delen. ‘De kunst van het vertellen’ staat centraal en zal teruggaan naar de tijd dat het verhaal nog rondom het kampvuur werd verteld en zo werd doorgegeven van generatie op generatie.

Counter Campfire is een event in de meest pure vorm. Onder leiding van dagvoorzitter en marketingauteur Frans Reichardt worden spreeksessies van een kwartier gegeven. Verhalen worden overgebracht zonder visuele hulpmiddelen, maar alleen met stem en gebaren. Waardoor het verhaal zo sterk mogelijk overkomt.

De organisatie is nog in volle gang, maar zet 27 augustus alvast in je agenda.